Leo.Hoeveel is droge testtransformatorNa de vakantie stijgen de prijzen

  • vrijgavetijd:2022-09-19 17:40:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:557
  • Korte omschrijving:

    Leo.,Fabrikant van transformatorenDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de va

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Leo.De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert,Leo.transformator voor elektrische centrales, wordt beschadigd,Leo.Productievideo van droge transformatoren, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Manzil Bu Zalafah.De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Na het aanscherpen van de losse bouten,Leo.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


Leo.Hoeveel is droge testtransformatorNa de vakantie stijgen de prijzen



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Leo.Hoeveel is droge testtransformatorNa de vakantie stijgen de prijzen



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

VerpakkingsstrategieWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Controleoor voor omzetters

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Leo.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Leo.Overige productinformatie
  • Colmar.Vast hefhydraulisch platformHoe wordt het gemaakt

    Colmar.Vast hefhydraulisch platformHoe wordt het gemaakt

  • Colmar.Hydraulisch hefplatform van het type schaarOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden

    Colmar.Hydraulisch hefplatform van het type schaarOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden

  • Colmar.Axle Co., LtdGrote stijging in offerte

    Colmar.Axle Co., LtdGrote stijging in offerte

  • Stad TangshanVaste hydraulische instapbrugAnalyse van het productieproces

    Stad TangshanVaste hydraulische instapbrugAnalyse van het productieproces

  • Nevin.Kettingaandrijving liftProblemen en oplossingen

    Nevin.Kettingaandrijving liftProblemen en oplossingen

  • Goed.Een kleine lift op de vijfde verdiepingTechnologische hete discussie over de richting van innov

    Goed.Een kleine lift op de vijfde verdiepingTechnologische hete discussie over de richting van innov

  • Xinhua.3-ton hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen bij gebruik en reparatie

    Xinhua.3-ton hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen bij gebruik en reparatie

  • San Diego.Intelligent hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderho

    San Diego.Intelligent hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderho

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!